Femeile din Vrancea, Buzau si Braila protesteaza: Nu avem cu ce sa ne asortam la Codul Rosu!

  • Sute de femei din 3 judete – Vrancea, Buzau si Braila – sunt revoltate de anuntarea Codului Rosu de ninsori: “Guvernul isi bate joc de noi! Pentru ca nu reusim sa ne-asortam hainele la codul rosu, pur si simplu nu o sa mai iesim din casa!”

“Este revoltator! Base si cu Ponta ne umilesc si iarna! Poate Udrea si Daciana nu isi asorteaza haina…” – sustine Rodica Aversacei din Braila pe pagina ei de Facebook. Nameti de astfel de mesaje s-au adunat astazi pe serverele retelei de socializare, localizate de orice padurar cu net in zona judetelor cu ninsori abundente. Reprezentantele sexului frumos sustin ca introducerea codului rosu le-a dat peste cap garderoba: “…am fost luate prin surprindere. A trebuit sa umblam cu lopata prin sat, in loc de poseta, ca sa avem o cromatica decenta rosu-negru, adecvata acestui cod nenorocit” – a declarat intr-o interventie isterica la tv Marioara Gugirean.

Red-Riding-Hood2Autoritatile au bagat capul in zapada si ignora protestele din Vrancea, Buzau si Braila. Purtatorul de cuvant al guvernului a lansat totusi un apel la paparazzi de pe raza celor 3 judete sa nu publice imagini indecente cu gospodinele imbracate de calamitate. Din pacate, revista Ciao, fa! din Focsani a declarat ca nu va ceda la rugamintile autoritatilor pentru ca “bunul gust si bunul simt trebuie sa functioneze indiferent de vreme.” Publicatia insista si noteaza pe prima pagina: “Peisajele de basm impun o basma cu eticheta. Fetelor, de Codul Rosu aratati-le ca ce-are baba n-are mosu’! “