Facebook introduce un magazin virtual de poze cu mâncare

  • E ca un economat foto, care te-ajută, chiar și pe stomacul gol, să nu te faci de râs – spune reprezentatul Facebook în Sectorul 5 și Județul Ilfov.

Zambia, Senegal, Bulgaria, Albania și România sunt țările din primul val, pentru care Facebook face un gest minunat de Crăciun. Acces gratuit la poze cu mâncare. “Cu și fără carne, cu și fără filtru de Instagram, cu lipie, dar și la farfurie” subliniază Richguy Meschin de la departamentul de dezvoltare al platformei.

Magazinul de poze cu mâncare iti ofera gratuit acces la sute de mii de feluri de mancare, unele chiar foarte greu de pronunțat sau digerat, dar extrem de apetisante și cu un grad sporit de a starni admiratia și chiar invidia prietenilor din lista.

Cei de la Facebook mizează pe un succes internațional, mai ales în țările slab dezvoltate econimic. Richguy Meschin eructează și adaugă: “Nimic nu e mai frumos în preajma Crăciunului decât să dăruiești, să distribui niște imagini profi cu mâncare. Sincer, nu te mai saturi să faci asta, mai ales daca venitul tău e unul foarte modest…