Eric Clapton va face un cover dupa La La Band

  • Incantare in randul fanilor Eric Clapton. Indragitul cantaret revine in atentia radiourilor cu o noua piesa. Eric Clapton va interpreta cu aplomb melodia “LaLa Love”

Eric Clapton lanseaza in luna decembrie un nou album. Materialul va contine opt piese originale si doua coveruri. Pe langa LaLa Love, britanicul va inregistra si un cover misterios intitulat “Adorn mother the tree!”. Criticii au pareri impartite legat de vestile lui Eric Clapton. Parerile lor oscileaza intre “Hai domnule, trece de la Layla la LaLa?” si “LaLa Song va fi noul Tears In Heaven!”.

Nu numai Eric Clapton e interesat de repertoriul LaLa Band. Bob Dylan a anuntat de curand pe contul sau de Twitter ca vrea sa foloseasca muzica piesei One Wish, un alt hit LaLa Band. Trupa romaneasca de faima nationala cat si in tara si-a aratat bucuria pe pagina ei de Facebook: “Am castigat Pariul cu viata! Multumim tuturor!” Postarea a primit doua Like-uri si un Poke.

Nici invidiile n-au intarziat sa apara. Formatia Voltaj a declarat ca dupa LaLa Band ar trebui sa faca un cover Rica Raducanu, iar Aurelian Temisan spune ca Billy Joe Kid era un mare pistolar.