Eric Braeden socheaza: “Toti cei care traiesc acum nu vor apuca ultimul episod!”

  • Tanar si nelinistit va ajunge tanar si nesfarsit. Asta nu e o noutate. Pentru toti cei care sunt astazi in viata, frustrarea este insa enorma. De ce? Pentru ca nimeni nu va vedea finalul filmului.
  • Eric Braeden alias Victor Newman ne-a marturisti ca doar Dumnezeu si cativa apropiati vor afla cum se termina lupta dintre Newman Enterprises si Jabot Cosmetics

Pe Victor Newman – asa cum il stie toata lumea – l-am gasit in Cismigiu. Este un tip retras si un modest navetist, cu ocazia filmarilor la Tanar si Nelinistit. I-am solicitat un interviu si a fost foarte amabil sa stam de vorba, cu conditia sa-l insotim la Biserica.

A aprins o lumanare la vii, a tras aer in piept si ne-a intrebat: “Ce mai face Condurateanu? Mereu mi-a placut de el la tv” apoi s-a lasat descusut. Ne-a marturisit ca lumanarea a aprins-o pentru toti cei de pe-acest pamant care nu vor apuca sa vada finalul productiei “Tanar si nelinistit”.  A adugat apoi in soapta, ca si cand s-ar teme ca e urmarit, ca producatorii sunt mai rai decat apocalipsa. Nu vor ierta pe nimeni.

L-am intrebat cu usoara revolta in glas: “Pai bine bre tataie Tiriac pe cosmetice…cui prodest?”

Mosulica s-a dovedit senil si ne-a zis ca de cui sa nu-l intreb ca nu-si divulga sursele. “Asta sa i-o spui lui Mutu!” a strigat.

Discutia noastra s-a incheiat brusc. Newman se pregatea sa arunce in noi cu fond de ten si chiar inainte sa-si duca la capat gestul o durere acuta l-a strapuns in splina. A apucat sa scrasneasca si sa scape printre dinti un misterios: “Kiss you, Nelu!”