Epidemie de fracturi in Bucuresti

  • Mii de soferi si-au rupt mana incercand sa foloseasca semnalizarea de la masina. Atentie, boala se poate transmite printr-un simplu salut!

hand fractureLovitura teribila pentru mii de bucuresteni. Un nou virus isi face de cap in Capitala. E vorba de o fractura ce apare exclusiv la soferii care folosesc semnalizarea, atunci cand schimba directia de mers. Mai mult, este suficient sa dai mana cu cineva care a apasat butonul de semnalizare pentru a contacta misterioasa epidemie.

“Am vrut sa opresc pe dreapta, pentru a lasa un coleg de birou si imediat cand am vrut sa semnalizez, am simtit o durere puternica in brat. M-am speriat ingrozitor si-am zis ca o sa-mi cada mana. Sincer, nu am de gand sa mai semnalizez vreodata!” – ne-a declarat un sofer tinut acum in carantina de un spital bucurestean.

“Virusul galben” cum a fost el poreclit de taximetristi este total necunoscut celor din provincie si astfel, ei cad cel mai usor in capcana. Acestia pur si simplu nu cunosc regulile rutiere si inca mai folosesc semnalizarea punandu-si mainile in pericol. Este si cazul unui student din Vaslui care este acum internat la ortopedie, cu riscul de a-si pierde bratul cu care a semnalizat schimbarea directiei de mers. Federatia Autobaza din Bucuresti ii sfatuieste pe incepatori sa nu se puna in pericol si sa conduca dupa regulile locale.

“Nu puneti semnal, nici daca va cade mana! Pardon, nu puneti semnal ca va cade mana! Lasati-l pe cel din spate sa intuiasca ce vreti sa faceti si sa ca fereasca el. Nu va puneti mana in pericol!” – spune intr-un comunicat Speedinel Cobalcescu, lider de sindicat la Arta Condusului Liber din Bucuresti.