Elena Udrea lanseaza conceptul de Haute Agriculture

  • Cariera Elenei Udrea la Miscarea Populara a fost una extrem de scurta. Aceasta a surprins astazi pe toata lumea anuntand ca se retrage in mediul rural, pentru a se dedica agriculturii. 

Fostul ministru a Turismului spune ca dupa ce a fumat o frunza din brandul de tara a avut o viziune. Romania va deveni prima tara unde va fi implementat conceptul de Haute Agriculture. Ce presupune acest concept? Umplerea posetelor cu pamant si transformarea acestora in mini-sere portabile: “Imaginati-va cat de important e pentru femei sa manance sanatos si sa-si mentina silueta. Cu noile posete de tip sera, poti oricand sa ai la tine un ghiveci cu flori de gradina, o rosie proaspata, un castravete bio sau un morcov tanar”

Elena Udrea a fost felicitata si de Comisia Europeana pentru ca a revolutionat conceptul de fashion. Oficialii europeni s-au aratat incantati de faptul ca romancele nu vor mai purta pamant intre degete, ci vor avea ingrasamant natural in geanta.

Agricultura de poseta este puternic contestata de speculantii din piete. Acestia spun ca securitatea celor care cultiva fructe sau legume la sold este pusa in pericol, hotii fiind tentati sa consume, asa cum se recomanda la televizor, fructe si legume.

Udrea este hotarata sa mearga mai departe cu proiectul serelor de buzunar si spune ca-si va comercializa primele rasaduri in lantul de supermarketuri ZamBilla.