Efectul Rumburak la Pașcani! Nu li se mai termină salata de boeuf

  • Un miracol bulversează viața familiei Anton: salata de boeuf din frigider se regenerează! Apartamentul lor din Pașcani este astăzi loc de pelerinj. Toți vor să vadă și să guste din salata lovită de efectul Rumburak.

După 3 zile în care am amestecat cozonacul cu mici și mielul cu aripile băuturilor energizante ne-am deplasat la fața locului: “Este, dacă imi permiteți, ca colonul infinitului!” – spune un bătrân pedant, care ne întâmpină în scara blocului. Soția îl trage sfioasă de mânecă și ne șoptește… că au intrat “făbricile de Triferment” în fibrilație, de bucurie că tot orașul Pașcani s-a racordat la salata de boeuf a familiei Anton.

Nimeni nu-și explică cum este posibil ca platoul cu salată boeuf să nu se golească niciodată, iar familia se teme ca miracolul să nu se transforme într-o povară: “ne e teamă să nu ne calce hoții, traficanții de maioneză…”

Site-ul Euronews.net notează faptul că bazinul de salată de boeuf din Pașcani este mai mare decât cel de petrol din Marea Neagră și ar putea să asigure independența energetică și socială pentru cel puțin 10.000 de familii din regiune.