E prea tarziu! Klaus Iohannis a vandut deja Romania

  • Milioane de romani vor fi afectati emotional cand vor vedea asta: Cel care a cumparat Romania i-a schimbat numele. Harta Europei nu mai arata la fel, iar comunitatea internationala deplange disparitia prematura a Romaniei.  

Rezultatul alegerilor din turul II nu mai intereseaza pe nimeni. Asta dupa ce s-a aflat ca neamtul Klaus Iohannis a vandut deja, asa cum era de asteptat, Romania. A cumparat-o un fost baron PSD fugit la tratament in America. Pentru a i se pierde urma in istorie, cumparatorul a facut din Romania, la sugestia lui Vadim, mare: Marea Alba cu iesire la Marea Neagra.

Un patriot din Vaslui se plange pe Facebook: “Este adevarat. Au dat deja drumul la apa. Am apa pana la glezene. Mi-e frica sa si plang de teama sa nu creasca nivelul. In toata tara este iesterie (n.red isterie) si suparare mare… cu ce-a facut Iohannis. Ne asteptam sa ne vanda, dar sa ne schimbe si georgrafia locului, nimeni nu banuia!” 

ponta-inundatii-2-pagina-guvernIntr-un comunicat remis din barca guvernului Victor Ponta a reactionat dur: “Fa, Doina si stimati, romani! Asta e mana marinarului! El e in spatele lui Iohannis. De data asta cred insa ca l-a luat valul…”

Contactat de LeFrigaro, misteriosul cumparator al Romaniei a precizat “Am luat-o la pret de nimic. Nu este adevarat ca eram in baie cu tableta cand am finalizat tranzactia si nu este adevarat ca inundatiile sunt provocate de momentul in care am tras eu apa. De altfel, transformarea Romaniei intr-o mare de oameni fericiti este proiectul meu de anii de zile. Vreau sa fac o mare mare de tot care sa se cheme Marea Alba-Neagra si-aici sa vina ungurii, sarbii si bulgarii si toti care au bani mai multi decat noi. Este, va spun sincer, singura sansa sa salvam turismul autohton.”

In toata aceasta poveste exista si-o veste buna: cu banii castigati pe vanzarea Romaniei, Klaus Iohannis va investi la Rapid.