Drumurile din România calisificate de NATO drept arme letale

  • Infrastructura României e atât de proastă încât poate ucide. În caz de război, inamicii vor fi lăsați să-și strice tancurile pe drumurile naționale.

Veste bună de la NATO! În caz ne invazie inamică avem capacitatea de a ne apăra. Drumurile din țară sunt atât de proaste încăt tancurile vor ceda până la sosirea în București.

Col. Rez. Robertson Turcescooper confirmă rezultatele unui studiu amblu făcut la comanda NATO: “Deci, da! Norocul prostului. Aveți o țară dinamită. Inamicul trebuie surprins pe DN1. Nu faceți autostrăzi că o mierliți. Dacă rușii nu cedează nervos pe drumurile voastre înseamnă că vă meritați…Get it?”

Drumurile proaste au fost incluse ieri în strategia națională de apărare. Dan Agrar de la RAR, fost turnător de asflat în curtea SRI-ului face următoarele precizări: “În caz de război ieșim cu căruțele și cu cei care circulă oricum fără ITP.  Dacă iese rău, ne retragem în Bulgaria. Împreună cu vecinii de la sud de Dunăre vom încerca să menținem aceste drumuri tranșee pentru ca să mai scutim niște bani și să nu investim în armament. Singurul care va avea armă va fi Lucian Mândruță. “