Dinamo invitata in Champions League

  • Sansa unica pentru fotbalul romanesc, miracol pentru Dinamo. Clubul bucurestean a primit astazi o invitatie din partea UEFA de a juca un meci in Champions League.

Cum s-a intamplat una ca asta? Cristi Borcea  – fost actionar la Dinamo – a fost gasit intr-un restaurant din Paris de nimeni altul decat Michel Platini. Se pare ca Borcea lacrima intr-un fular ros-albastru in timp ce pe plasma se scurgea ultima infrangere a Stelei in Champions League.

Profund marcat de suferinta fostului sef de la Dinamo Platini a avansat urmatoarea idee. Cand una din echipele mari ale Europei face destule puncte pentru a avansa in etapa urmatoare, trupa din Stefan cel Mare va juca in locul acesteia un meci in grupele UCL. “Cristi, am auzit ca tu te pregatesti de ani buni de Champions League. Stiu ca visul tau e ca Dinamo sa joace macar un meci la cel mai tare turne inter-cluburi. Am o surpiza pentru tine: Andreea Marin se va impaca cu Stefan Banica iar Dinamo va fi invitata la un meci d-ala frumos la care se canta imnul UCL”  – a fost auzit de un barman, fostul mare jocator al Frantei.

Auzind cuvintele lui Platini, Cristi Borcea si-a comandat doua pahare de vin: unu alb pentru ca era fericit si altul rosu ca sa adoarma rapid, din nou cu gandul la Liga Campionilor.

A relatat, corespondentul nostru la Paris, Mercibou Cup.