Decolteul Ramonei Badescu propus pe lista monumentelor UNESCO

  • Romania scrie o noua pagina de istorie si propune pe lista monumentelor naturale decolteul Ramonei Badescu

Vedeta de la Duminica in Familie are un decolteu atat de generos incat tatii copiilor din lumea intreaga o confunda cu Mos Craciun. Profesorii universitari din tara au repus pe tapet “Teoria formelor fara fond” au depus o petitie la Bruxelles pentru includerea decolteului prezentatoarei din Craiova in patrimoniul UNESCO. In deschiderea scrisorii acestia exclama: “Rosia Montana e doar o mina, Ramona de aur e plina. ”

“Decolteul bate defileul! Va rog sa ma credeti. Copiii pe care ii am eu la clasa mi-au zis ca ei la Geografie si Cunostinte despre mediu vor sa invete de Mama Natura, de Crudu, Luciu si  Badescu. Acestea sunt frumusetile patriei, trebuie sa le protejam si sa iesim cu ele in lume” – spune Plaistofel Cuboinic, profesor in Targu-Jiu si semnatar al petitiei.

Ramona Badescu s-a declarat surprinsa de initiativa “unor uomini rumeni” si a declarat ca va lua in piept toate ironiile la adresa sa. Ea a marturisit ca ar fi usor magulita daca localitatea de nastere, Craiova, va ajunge cunoscuta in lume drept orasul celor doua coline.