De ce s-au oprit filmarile la Liceenii Like & Share:

  • Mai mult de jumatate dintre elevii-actori au vrut sa dea spaga pentru a trece de repetitii.

LeFrigaro si Tele7Abc au patruns in culisele unui scandal cinematografic bine ascuns, de masoni si de mafia popcornului. Pelicula Liceenii 2015 Like and Share- anuntata a fi filmul actualei generatii nu va avea sansa de a ajunge pe marele ecran. Motivul? Toti elevii selectati pentru a juca in film sunt prea indolenti pentru a invata replicile.

“Ne-am blocat de la prima scena. Trebuia sa strigam catalogul si cei mai multi dintre ei au chiulit de pe platou. Iar cei care au ramas au zis ca ei vor ca religia sa fie introdusa in scenariu, ca sunt fani Connect-R… “ povesteste cu dezamagire- n glas regizorul romano-bulgar, Tudor Ruse.

Regizorul marturiseste consternat ca a existat o eleva care a adus o hartie de la medic prin care cerea sa fie scutita de la orele de filmare. Un alt incident petrecut la filmari s-a intamplat atunci cand regizorul a strigat “Dubla2”. Un parinte a patruns in cadru si a amenintat echipa de productie ca va depune contestatie: “fiica mea n-a apucat sa deschida gura si mr. Ruse Fuse si Duse asta ii da nota 2? Pai ce, am ajuns bataia de joc a unor anonimi? De la video-chat cum de s-a intors numai cu note bune? Cum de i-au dat 6 si 9? Ziceti si voi! Cum?”

Liceenii 2015 ar fi trebuit sa relanseze cariera Oanei Sarbu – care urma sa apara in film in rol profesoara-sexy la optionalul de sah. Scenele erau extrem de fierbinti, recunoaste Tudor Ruse: se terminau in pozitii de pat!