De ce n-ai noroc in dragoste ca femeie in functie de zodie

 Berbec. Oricât de interesantă ar fi ideea de castrare, mulți bărbați încă nu gustă conceptul. Inițial energia și personlitatea ta îl vor fascina. Două luni mai târziu va fugi cu o Răƒcoaiă docilムcare îi aduce aminte de maică-sa.

 Taur. Nici lângă Tăƒuroaicムnu e ușor să fii bărbat verde. Ești egala masculului de lângă tine și te comporți ca atare. Însă bărbații iau poziția ta drept o contestare a  virilității lor. Dap, suntem niște idioți.

 Gemeni. Mintea ta e un splendid nod de trafic pentru miliarde de idei. Inteligența ta te face și independentă. Însă bărbații n-au nevoie de zmeie incontrolabile, ci de vaporașe cu baterii, teleghidate în șlapi la ștrand.

 Rac. Pentru unii ești nevasta de vis. Ești tăcută, sensibilă, ascultătoare și “de casă”. Ideală pentru Arabia Saudită! Dar în societatea noastră balcanic-occidentalムcu Dacia-n șanț poți părea plictisitoare.

Leu. Egoismul tău e fascinant doar pentru suratele de sex. Bărbații au deja desaga plină de individualitate, iar două săbii în aceeași teacă nu intră (n-a mai încercat nimeni de 150 de ani, de când nu mai folosim săbii, dar probabil au probat odată și au rămas marcați).

 Fecioară. Îți place sexul cum le place bărbaților să dea cu măƒtura. O așa apetență spre incendiar îi face să îți prefere semenele mai deschise la frivolități în dormitor. Desigur, ești o zeiță a rațiunii, dar și ei sunt rezervoare naturale de dreaptă-judecată, dar la ce le-a ajutat asta? Au inventat mașini puternice și băuturi tari, apoi le-au combinat…

 Balanță. Uneori pari mai dezorientata decât un căpitan de vas cu busola în service. Inițial nevoia ta de direcție poate părea o provocare pentru bărbat, însă după o vreme (maxim, trei beri) devii o grijă în plus. Bea și tu o bere, vezi ce iese!

 Scorpion. Ești Poltergeist, iar bărbaților nu le place să fie bântuiți. Ύntrebari?

 Săgetător. Ești un fenomen meteo, iar Busu sunt puțini pe lume. Dacă nu te temperezi vei rămâne singură, ori consolată de Romica Jurcă.

 Capricorn. Felicitări! Ești regina gheții și dezinteresata de serviciu!  Îndeplinești deci cele mai ascunse dorințe ale bărbatului: de a face pneumonie și de a fi respins. Cum de reușești?

 Vărsător. Ok, frumusețe, idei, sfere, rotirea cerurilor, dar când faci și tu o ciorbă? Nu mai zic că facem mai puțin sex decât Casper, fantoma moartă. Ai luat ponturi de la Capricorn?

 Pești. Ești o femeie de vis.  Problema e că ești și un om de vis. Te împarți în toate direcțiile încercând să mulțumești pe toată lumea. Iar asta înseamnă mai puțină atenție pentru bărbatul de lângă tine. Păi, ești femeia lui sau salvamara satului?