Dan Voiculescu nu se poate abtine: toarna angajati la firma de securitate

  • Stapanul Antenelor si-a facut un obicei in a sta la povesti cu angajatii firmelor de paza. Acestia spun ca Dan Voiculescu simte o atractie pentru uniformele pe care scrie Security.

Se pare ca Dan Voiculescu se prezinta paznicilor sub numele de Mogulul sau Profesorul si ii tine pe-acestia la curent cu date despre viata angajatilor sai. Un bodyguard marturiseste: “As zice ca nu ma deranjeaza, dar dupa pranz cand si-asa mi se face somn, trebuie sa fac fata si la povestile domnului in varsta, ca mereu uit cum il cheama…sa nu-i spuneti, dar e un pic plictisitor. Mi-a zis-o p-aia cu Mircea Badea de 100 de ori. Sa vezi ce se enerveaza cand ii zici ca trebuie sa iesi din tura…” 

Cei de la Antene privesc cu simpatie hobby-ul lui Voiculescu. Cei mai multi spun ca e inofensiv si ca ei nu au secrete. Ba cativa au si datorii la el si nu vor sa-l supere. Un alt angajat al firmei de paza declara usor timid: “A venit si la mine si mi-a zis daca vreau sa-mi dea o nota. I-am zis sa-mi dea macar un cinci si sa ma lase sa ma pregatesc ca abia am inceput la job-ul asta. Stiati ca stropeste cand vorbeste? I-am zis sa se-apuce de irigatii…”