Dan Voiculescu intra pe piata electrocasnicelor

  • Mogulul imperiului Intact a dezvoltat masina de tocat Antena 3, cu care spera sa dea lovitura.

“Mihai a luat-o de la Dan, apoi i-a dat-o si lui Mircea. Mircea i-a dat-o lui Adrian si Adrian i-a dat-o lui Razvan si lui Mugur. Masina de tocat cu priza la public este acum aici!” – asa suna cel mai nou spot publicitar la masina de tocat Antena3.  Produsul este revolutionar pentru ca in loc de cutite foloseste niste limbi extrem de bine ascutite. Mai mult, ea scoate carnati pe banda rulanta, cu o viteza uimitoare.  Pe lista celebritatilor care folosesc o astfel de masina se afla si premierul Victor Ponta.  El mai are una de rezerva, cu o capacitate mai mica, daruita de Sebastian Ghita.

Intrebat despre performantele acestui aparat electrocasnic, Dan Voiculescu a raspuns sec: “intrebati-l pe Traian Basescu! Oricum e mai tare decat Stolojanul lui de bucatarie sau decat mixerul ala Rowenta Anastase” . 

Nu este pentru prima data cand un mogul media se extinde in zona de retail. Sorin Ovidiu Vantu a brevetat o masina de spalat bani, B1 una de spalat putina, Udrea o masina de cusut, iar Emil Boc n-a fost lasat sa umble decat cu masini de jucarie.