Dan Diaconescu: “Stiu unde este ingropat 2014!”

  • N-aduce anu’ ce-aduce caracaleanu’: domnu’ Dan iese la rampa in chiar prima zi a anului cu o marturisire cutremuratoare: “I-am auzit pe unii zicand ca se duc sa ingroape anu’. I-am urmarit si i-am filmat…”

Dan Diaconescu vrea ca 2015 sa fie un an senzational si-arunca prima bomba: Parintele OTV-ului spune ca are imagini cu locul in care a fost ingropat 2014: “Intr-adevar, am aceste imagini si le voi difuza cat de curand pe un post de televiziune pe care il voi lansa peste cateva zile. Daca auziti pe cineva ca inchiriaza un balcon sa-mi spuneti! Atentie, nu vreau un balcon inchis pentru ca eu am deja un post de televiziune care a fost inchis…Deci vreau balcon, nu balc…off! Ha ha, am si poantele la mine!”

Intrebat despre alte proiecte pe care le are in derulare, Dan Diaconescu a mai facut o dezvaluire senzationala: “Vreau sa fac o un canal de meteo pentru cei de dincolo, iar vremea sa fie prezentata de fantome dezbracate.  Ceva gen “Strigoi pusca”. Daca auziti pe cineva, un spirit tanar…”