Dan Diaconescu in noul sezon Dansez pentru tine

  • Am acceptat propunerea celor de la ProTv pentru ca trebuie sa-mi pun dintii. 

In viata lui Dan Diaconescu nimic nu mai este senzational. Acum bucataria este bucatarie iar platoul e farfurie. Banii din epoca de aur ai OTV-ului s-au cheltuit pe ultimul plin la elicopter si Rolls, iar dantura ziaristului a ramas mai neglijata decat Caracalul de catre romani.

“Sunt Monica Tartru” – a glumit Diaconescu atunci cand a vorbit la telefon cu producatorii emisiunii “Dansez pentru tine” Apoi a rostit apasat si cu scrajnit din dinti:  “si o sa va fac niste figuri de-o sa lacrimeze salariul Andreei Esca. Acum va zic serios, vreau sa-mi pun dintii si sa apar iar la tv. Sa fac rating mai mare decat are Cabral cand intra in vestiar. (duce mana la gura usor jenat si continua) Partenera mea la show o sa fie doamna avocat Paula Iacob, cea care mi-a fost prietena si corespondent special pe lumea cealalta in vremea cand duduia si duhnea OTV-ul in orice casa de semi-analfabet respectabil.”

Intrebat care e dansul lui preferat, Dan Diaconescu a raspuns ferm: “Moonwok” – mi l-a adus Lazarus din China. E mai tare decat Dry Cooker. Ah, si calusarii. Ca i-am primit rest cand am schimbat 100 de euro atunci la privatizarea Oltchimului.