Cum reactionezi la un episod de impotenta masculina ca femeie, in functie de zodie

Berbec. Pufnesti in ras condamnandu-l fara sa vrei la inca o serie de steaguri fleașcă. Tine-o tot asa si vei mai vedea drapelul doar la ziua nationala.

Taur. Femeia Taur are de obicei mai multe c**** decat barbatul, deci nici nu o sa observe daca da rateuri la capitolul barbatie.

Gemeni. Zambesti intelegatoare si deschizi o carte. Nu un ebook ci un hardcopy. Singura chestie hard din programul serii.

Rac. Nu iti pasa neaparat. Pentru tine conteaza mai mult romantismul. Si spre deosebire de femeia-Pesti nu ii vei aminti in timpul unei certe ca inchide la Fazan cu  “impotent”.

Leu. “Credeam ca ai antenă serioasă, cand colo… soft music.”

Fecioara. Din datele noastre femeia-Fecioara nu face sex. Fecioarele se inmultesc prin matematica.

Balanta. Esti tolerantă. Asta e, se mai intampla. In opinia ta viata nu e despre sex. Si cum ar putea fi, cu frânta la priveghi?

Scorpion. Pentru tine relatiile sunt mai mult despre putere. Te bucuri ca ai avantajul si iti vezi de treaba. La naiba, unde ai pus bateriile noi?

Sagetator. Taci insa vocea ta interioara devine poetica:
“Te-ai incurcat cu un tont
S-a trezit cu bleaga-n front”

Capricorn. Pescarul tau are undita in depresie. Te gandesti ca nu e singura negura din viata ta si iti pui niste inghetata. Inghetata tare te face nostalgica.

Varsator. Radeti amandoi de eveniment si va uitati la National Geographic pana adormiti. Hippioţilor!

Pesti. “Ei… Nu-i nimic. Fericirea e supraevaluata.”