Cum iti petreci ziua de luni, in functie de zodie

Berbec. Incepi ziua hotarat. Te lovesti cu capul de usa. In rest ziua va fi perfecta. Ah, si taman azi, pe frigul asta, n-ai nici fes, nici gluga.

Taur. Prima oara in vata ta cand esti pozitiv. Motiv pentru care cauti pe Google: analize pozitiv. Doctorul ti-a facut o gluma mai ieftina decat spaga pe care nu i-ai dat-o.

Gemeni. Astazi mergi pe linia de tramvai. Impins oarecum fortat de cineva din zodia berbec. Dupa cutremurul de sambata asta e al doilea eveniment palpitant pe anul asta.

Rac. Esti in culmea fericirii. Mai ai zile de concediu de luat. Pacat ca nu ti le-apropa. Incerci si maine cu o alta tactica.

Leu. E a 10 oara cand te intrebi: “De ce nu incepe horoscopul cu mine?” De nervi faci o sedinta, dai sanctiuni si dai cafea pe tine. E vorba numai si numai de tine.

Fecioara. N-ai vlaga. N-ai echipa. N-ai resurse. N-ai timp. N-ai decat doua rate si stai pana tarziu si rezolvi frumos toate rapoartele.

Balanta. Echilbru perfect. Armonie. Zen. Nu auzi alarma si risti o sanctiune. Practic, citesti horoscopul de astazi degeaba.

Scorpion. Astazi e ziua in care iti saluti vecinii. Pleci insa foarte devreme si nu intalnesti niciun vecin. Tot azi e ziua in care faci un gest frumos fata de toti cei de la birou: pleci in delagatie.

Sagetator. Determinare! Vrei sa pui ceva pe YouTube, dar amani si uiti. Ajungi la munca si-apoi acasa.

Capricorn. Esti harnicia intruchipata! Tintesti realizari cu efort zero. Pe domenii, ziua ta arata fabulos: Facebook, pauza de masa, Facebook. Ajuns acasa esti mega-epuizat si cu utimele puteri iti desfaci o bere.

Varsator. Entuziasm total! La munca vei juca baschet. Yupiiii! Tu esti cosul.

Pesti. Altruist in oglinda. Iti pasa de cel de langa tine pana te usuci de nervi. Si astazi vanezi postul colegului de birou.