Cozmin Gusa anunta ca va pleca la RTV

  • Celebrul analist politic a facut azi un anunt senzational. Fostul politician pleaca spre tabara televiziunii lui Sebastian Ghita. “Am nevoie de un salariu decent ca sa pot sa-mi platesc facturile(…) sa fim cinstiti nici macar eu nu ma uitam la Realitatea. Acceptam sa fiu invitat atat de des pentru ca n-aveam bani de benzina sa plec acasa.”

Conform Paginii de Media, Cozmin Gusa va lucra la RTV incepand cu 20 decembrie. “Voi face cu siguranta rating. Cand intram eu in direct prin telefon la Realitatea, turbau graficele de audienta. Gospodinele de securisti erau extaziate.”

Cozmin Gusa spune ca pregateste o emisiune surpriza: “O sa fie quality. M-am sfatuit cu Lazarus! “

Intrebat de ce a plecat de la Realitatea TV, Cozmin Gusa a invocat neintelegeri cu managerul postului. Reamintim ca mai multe vedete ale Realitatii TV au luat in ultima vreme calea RTV. Printre ele se numara Andreea Cretulescu, Silviu Manastire si cameramanul/latino loverul, nea Manu.

Lumea asteapta acum, cu sufletul la gura, sa vada daca si monumentul de fidelitate, musca din paharul cu apa al invitatilor, va alege sa zboare spre televiziunea sora vitrega.