Contati pe nasul lui! Florin Salam va fi chemat la deszapeziri

  • Ministerul Administratiei si Internelor anunta ca anul acesta, sezonul rece va gasi autoritatile pregatite. In fata zapezilor abundente primarii au o arma secreta: Florin Salam.

Sorin Oprescu ne asigura de seriozitatea oamenilor sai: “Dom’le avem 11 tractoare cu lama si pe Florin Salam. Unde lama nu face fata, trimitem aspiratoru’. Stiti cum e asta? 6000 de Watti!!” Sorin Oprescu spune ca manelistul poate rezolva si problema cainilor vagabonzi:”Dom’le, la cum canta asta, scapam si de inflatie!”

Florin Salam se bucura ca poate sprijini autoritatile: “Doamna Romica Jurca spune ca vine un front izobaric din Ibiza, d-ala pur. Aoaaaaaaa, asta-i nebunia lu’ Salam Fermecatoruuuu’!” Dupa un scurt recital in fata presei, artistul a mers la o nunta din Arges: “Inainte sa vina ninsoarea trebuie sa ploua. Cu bani! Aoaaaaaaaaaaa!”

Adi Mutu spune ca in anii trecuti si el a fost chemat la deszapeziri: “Bueno, alora… Si eu am dat un nas cu ajutor, dar nu come signore Salam, Florin e inca un amattore, un incepatore, pe mine m-au chemat in Siberia!”