Codul secret prin care iti poti face televizorul sa mearga pe OTV

  • Te-ai saturat de emisiunile tv de proasta calitate si lipsite de haz? Ti-e dor de emisiunile execrabile, dar amuzante ale lui Dan Diaconescu?

Recunoaste! Din cand in cand mai dai pe OTV si plangi in pumni ca postul nu mai emite! A sosit timpul sa nu mai plangi, pentru ca postul, care te-a facut sa pierzi nopti mai mult decat toate revenioanele teveriste, poate fi receptionat din nou. Ai citit bine! OTV se poate prinde din nou, pe baza unui cod secret stiut doar de cei initiati.

Le Frigaro a aflat cum iti poti face televizorul sa mearga din nou pe OTV si iti spune si tie. Atentie insa, vei pierde din grila obisnuita de programe, posturile de stiri si cele de desene animate.

Ce trebuie sa faci: ia doi magneti de frigider – unul pune-l pe televizor, al doilea tine-l in mana in care ai telecomanda. Comuta pe Taraf Tv si da volumul la maximum. Asteapta pana la prima pauza publicitara. Intra in setarile de culoare si apasa tasta minus pana mai raman 3 liniute. Stinge televizorul si repeta operatiunea. Langa Taraf Tv ar trebui sa ai acum OTV. Daca nu merge inseamna fie ca televizorul nu este compatibil cu codul secret, fie magnetii de frigider nu sunt compatibil cu televizorul.