Circul Globus ii reclama pe Ponta si Basescu la Consiliul Concurentei

  • Circul Globus din Bucuresti ii acuza pe cei mai importanti oameni in stat de concurenta neloiala

“Nu se poate asa ceva! Circul pe care il fac cei doi este jenant de ieftin!” – spune doamna Rodica casiera si dresoare de lei la Circul Globus. Aceasta ne-a marturisit ca a depus o plangere la Consiliul Concurentei impotriva palatelor Cotroceni si Victoria. “Nu credeam ca domnul Ponta si domnul Basescu se vor comporta ca doi clovni, la ore de maxima audienta. Degeaba plimbam noi maimuta si dresam elefantul, daca cei doi apar la televizor si se cearta ca doi papagali. Numarul lor e mai tare decat al acrobatilor nostri. Cica n-au nici plasa de siguranta nationala. Pai ce suntem? Animale politice, sa ne mancam intre noi, sa ne furam painea de la gura?

Intrebata de ce e atat de vehementa, doamna Rodica a spus ca nici macar cainele circului Vadimel nu latra cat cei doi: “Domnu’ reporter, catelusul se pune cu botul pe labe si da pe Capatos. E o rusine ca oamenii din tara asta, in loc sa mearga la circ, se uita la Ponta, Basescu si la Crin -Omu’ Invizibil…se uita cu sufletul la gura si se intreaba daca si maine urmeaza un mers pe sarma, de la un salar la altul. Balciul bate circul adevarat!”

Singura distractie a angajatilor de la Circul Globus a ramas ursul Iliescu. De cate ori acesta mormaie “mor, mor, mor” oamenii dau drumul la ras.