Cinema: Si-a spalat rufele la Noe

  • Simona Gherghe, de la Acces direct, a fost vazuta la cinema cu un lighean de rufe, hotarata sa le spele in public. In sala era si Capatos cu trei boarfe. 

Filmul Noe, in ciuda tonelor de apa, a fost incendiar. Scanteia a fost aprinsa de gestul usor deplasat al Simonei Gherghe – vedeta la Antena 1 – de a aduce in sala, in locul unei pungi de popocorn, un lighean de rufe. Prezentatoarea spune ca a vrut sa imbine utilul cu placutul, sa se uite la film si sa spele rufele cu apa de ploaie si…public.

Dupa cateva minute bune Simona Gherghe a cerut sa se-aprinda lumina si sa se intrerupa filmul. Se pare ca uitase cheile de la masina intr-un din buzunarele hainelor aflate la spalat. Filmul s-a reluat cu un dublu potop: apa si fluieraturi.

La 10 minute distanta filmul a fost din nou intrerupt. Simona Gherghe i-a intrebat pe cei prezenti, daca proiectia are si apa calda. Vedetei i s-a raspuns cu cuvinte murdare, motiv pentru care a trebuit  sa reia programul 1 din spalarea manuala. Filmul a fost intrerupt pentru a treia oara cand in sala a aparut Capatos cu trei boarfe. Desi nu erau nici ele curate, Capatos a preferat sa vada filmul, decat sa le frece pana le scoate o fata decenta.

In cele din urma filmul s-a incheiat, iar Simona Gherhe s-a dus la sefii cinematografului sa depuna o plangere: apa s-a terminat inainte de limpezirea rufelor. Un spectator – martor la toata scena – se jura ca a auzit-o pe prezentatoare de la Acces direct urland la angajatii cinematografului: “Noe posibil asa ceva. Hainele mi-au intrat la apa si s-au inecat. Imi vine sa va scuip, dar deja e prea multa umezeala. Ma duc in platou sa usuc rufele…”