Ce spune poza de profil despre tine:

  • Indiferent de imaginea aleasă și indiferent de rețeaua de socializare folosită, poza de profil e mai grăitoare decât cea mai vocală carte de vizită. 

Din fiecare poziție și din orice unghi se vede clar că ÎȚI MERGE BINE! În mod evident te lăfăi în bunăstare și civilizație. Ai curent și internet. Dacă ești încă în țară, ai curent, net și… ghinion.

Ai două pasiuni majore. Încarci poze și JOCI LA LOTO! Poza de profil mai spune deci despre tine că ești naiv. În viață nu poți da crop pentru a elimina chestiile nasoale.

Deși ai fost contemporan cu Nokia Banană, LA PROTESTE STRIGI “PUBERTATE!” Îmbătrănești. Chiar dacă acum ți-ai pus un maimuțoi hipsteresc din benzi încă nedesenate lumea știe că ți se duce bateria la ața…vieții.

Nu doar în bucătărie EȘTI PENIBIL, dar acolo ai și fail-uri de Oscar! Pui filtre de instagram la trufe, dar transpiri a mâncărică de cartofi. În plus, plescăi la masă.

Ești pasionat de comunicare. Citești 9Gag și SOCIALIZEZI ÎN PROSTIE! N-ai prieteni reali sau, mai rău, ești căsătorit(ă). Poziția preferată e Slide to unlock.