Ce smartphone ti se potriveste, in functie de zodie

Berbec. Avand in vedere eleganta ta in miscari, demna de o frână în vitrină, ai nevoie de un Nokia.

Taur. Avand in vedere iubirea ta pentru oameni ti-ar trebui un smartphone fara semnal GSM. Deci iPhone 4 Obor.

Gemeni. Te misti repede si gandesti la fel de rapid. Ai nevoie de un procesor care sa tina ritmul cu tine. Sau niste calmante.

Rac. Esti atat de nostalgic incat ai nevoie de un smartphone fix.

Leu. Ai nevoie de iPhone 6. Iubirea ta de sine cere un telefon dotat cu o camera de selfie-uri excelenta si o Siri cu program de laude. Sau ia-ti un sclav!

Fecioara. Nu ai nevoie briz-brizuri, vrei un telefon care sa nu iasa in evidenta si care sa isi faca treaba fara reprosuri. Casio face niste calculatoare de buzunar smirnă!

Balanta. Ai nevoie de un telefon care vorbeste despre tine. Suna-ti mama si pune-o pe speaker!

Scorpion. Setea ta de a întărâta lumea inconjuratoare cere un Samsung bun care sa te ajute in comunicarea rapida pe retelele sociale. Iti dorim un Galaxy. Sau alta galaxie.

Sagetator. Te-ai putea lipsi de smartphone. Pentru tine viata e o experienta intensa care nu are nevoie de mijlocire. Daca e musai, cumpara-ti unul care nu raneste grav cand il arunci spre interlocutor.

Capricorn. Pasiunea ta pentru viata cere un telefon pe care  sa lasi un mesaj de adio strașnic.

Varsator. Pentru tine viata inseamna descoperire. Iti recomandam HTC, gama medie. Vei descoperi niste service-uri mai des decat ti-ai dori.

Pesti. Dialog, comunicare, planuri. Esti o persoana care cauta mereu sa fie in contact cu ceilalti. Iti recomandam sa ne mai lasi naiba in pace.