Ce relatie ai cu soacra in functie de zodie

Berbec. In general nu e bine sa te pui cu Berbecul. Risca sa porneasca o furtuna din care nici Catalin Radu Tanase n-ar putea transmite. Urasti orice iti ataca autonomia deci e posibil sa o proiectezi in termopan. Nu incercati asa ceva acasa!

Taur. Fire mai intelectuala, Taurul e pasiv-agresiv si isi “roade” soacra cu fiecare atentat la intimitate. De regula pacifismul Taurului intretine o relatie civilizata cu toata lumea. In caz de suparare extrema Taurul trece tacut la fapte si isi indeparteaza partenerul si copiii de soacra. Vezi ce-ai facut mam-mare?

Gemeni. Esti prea independent si inteligent ca sa iei in serios relatiile de familie. Pentru tine soacra e o egala care are parte de atentia ta doar daca o merita. Felicitari! Noi restul le bagam in seama de rusine.

Rac. Taci mâlc in fata soacrei si face aproape ce vrea din tine. Atentie insa mama-soacra, Racii sunt totusi oameni, deci risti sa fii asasinata.

Leu. S-a terminat smecheria! – Shakespeare. La nasul Leului nu ajunge nimeni. Orice incercare de eclipsare se lasa cu o contestare aroganta. In cazul in care si soacra e Leu, keep calm și cheamă NATO!

Fecioara. Nativii se inteleg bine cu soacra. Fecioarele sunt oameni cu picioarele pe pamant si inteleg micile compromisuri ale convietuirii armonioase in cadrul familiei.
La primul semn de slabiciune mentala o trimite la azil.

Balanta. Relatie ciudata cu soacra. Balanta isi doreste independenta iar soacra e magnet de frigider. Se poate lasa cu mici dispute.

Scorpion. Relatie galanta. Un veritabil razboinic, Scorpionul trateaza cu partenerii inarmati, nu cu solii.

Sagetator. S-au intalnit divele! Se saluta fatarnic si isi vad de treaba. Cioburile se sparg acasa in capul partenerului. O fi facut el ceva sa merite.

Capricorn. Tu esti cel mai reactiv semn de pamant. Te-ai saturat de rahaturi si nici pretentiile soacrei nu par altfel. Tu ai inventat expresia “Mai răruţ e mai drăguţ”.

Varsator. Nu stii ce vrea creatura asta cu multe pareri de la tine. Tu nu deranjezi pe nimeni. Risti sa fugi in lume.

Pesti. Tu esti soacra suprema. Esti atat de inamorata de ideea de familie incat ii tii pe toti laolalta, chit ca se plac, chit ca nu. Esti ca o panza de paianjen cu intentii bune. Ai suflet nobil dar ne vine sa te denuntam la DNA.