Ce postezi pe Facebook in functie de zodie

Berbec. Ai o viata mult prea activa pentru Facebook. Aici de obicei stau oamenii fara partener sexual sau fara speranta. Tu esti pe undeva marind sporul demografic. Faci sex atat de tare incat il trezesti pe Mihalache.

Taur. Esti prea serios pentru Facebook. Postezi un pumn in capul aluia care te intreaba ce postezi. Te activezi doar daca moare Iliescu sau, mai rau, traieste.

Gemeni. Esti un activist. Postezi contra-sistemului, dar te ocupi si de frumusetile simple ale vietii: natura,  arta, sex pe masa…

Rac. Postarile tale au prospetimea unei casete cu CC Catch. Pui poze colorate, fotografii cu mesaj siropos, melodii care ar trebui sterse de pe Youtube cu satârul. Esti Fuego cu tastatura. E foarte trist ce se intampla.

Leu. Postezi chestii de larg interes personal. Desi regulile bunului-simt si CEDO au insistat sa tu iti continui seria de postari. Nu uita ca s-a gasit apa pe Marte, deci hidrateaza-te!

Fecioara. Inca nu stim de ce ai net.
Pui banalitati seci de interes restrans. De-asta nu ai foarte multa interactiune pe wall. E mai putina actiune acolo decat in dormitorul unui cuplu casatorit.

Balanta. Te pasioneaza glumele iar la maturitate adaugi problemele de administratie. Wall-ul va rezuma Romania, o gluma administrativa. Motto: “statul român fără hoţ, e ca basca fără moţ”.

Scorpion. Esti un postac grijuliu. Wall-ul tau e curat si nu iti place sa iti stresezi prietenii virtuali. Compensezi ordinea online cu bahaosul general pe care il produci cand iesi din casa. Te joci cu lumea ca soarecele cu pisica, Messi cu apararea, Procuratura cu Elena Udrea.

Sagetator. Sunt mari sanse ca prima poza cu pisici haioase sa fi fost uploadata de un nativ Sagetator. Mai pune si un videoclip cu Justin Bieber si ne-ai convins ca viata merita traita in pustiu, cu alternativele peșteră/sihăstrie.

Capricorn. Depresia are un nou teren de joaca! Esti Halloween-ul fara bomboane. Postarile tale au vitalitatea anotimpului in care te-ai nascut. Strici mai multe zile decat ploaia.

Varsator. Idem Gemeni, minus sex pe masa.
Sexul e pentru Varsator ce e altruismul pentru Lei, dinamica pentru Klaus Iohannis, audienta pentru X Factor.

Pesti. Pui citate despre familie, piese de dragoste, fotografii romantice, deci multe-multe chestii legate de inima. Iar like-uri, SUFLETU’!