Cat de hipster esti in functie de zodie

Berbec. In calitate de dinam sarit de pe fix ai tot felul de apucaturi. E posibil sa devii si hipster la un moment dat in viata, dar va dura prea putin. O noua flacara iti va aprinde imediat atentia usor inflamabila. Dap, esti linistit ca instalatia de pom.

Taur. Hipsterie-isterie… Ti se pare ca e a fi hipster e o mare pierdere de timp si energie. Preferi sa mananci ceva, sa vezi o imagine noua sau sa domini lumea. Si aia daca ai chef!…

Gemeni. Mari sanse de hipsterie. Da’ nu-ti dai seama. Nu e prima oara cand ti se intampla, deci nu ne-am face griji.

Rac. E posibil sa devii, daca prietenii tai cu personalitati mai puternice au luat-o pe calea asta. Esti original ca Ponta. Altfel, tot ramai adorabilul zodiacului.

Leu. Nu esti hipster. Esti atras de nou dar te scarbeste aroganta de orice fel. Aroganta celorlalti, altfel esti un narcisist bolnav de tine. Asta e, am vrea sa te schimbam dar nu stim cum reactionezi la cloroform.

Fecioara. Nu esti chiar revelatia anului la scoala de clovni. Esti ploaia zodiacului. Esti prea pasionat de prezent si hibele lui ca sa te pasioneze alternativele. A sunat gay?

Balanta. Tu esti ca feta: branza si nu chiar. E posibil sa “o arzi” pe frecventele hipsteresti dar nu o sa iti pui toata energia in treaba asta. Felicitari, esti un schizoid functional!

Scorpion. Nu vedem perspective de hipster. Dar, pentru ca esti negru fosforescent la suflet, esti capabil sa te infiltrezi in comunitatea lor, sa le devii conducator apoi sa-i transformi in manelisti inraiti.

Sagetator. Fuck that! Obiectivele tale tin de lumea reala, nu de “bullshitul asta pretentios”, cum l-ai numi. Esti ca Mihaela Radulescu fără făina.

Capricorn. Esti om serios cu necazuri acasa, nu ai timp si nici aplecare spre briz-brizuri culturale. Tu porti fes de frig si barba la stransoare economica. Viata ta e ca in Fefeleaga, da’ mai rau.

Varsator. Esti neutru in problema asta. Pentru tine barba nu il face nici pe filosof nici pe hipster. Admiri oamenii care imbratiseaza curentele “altfel”, dar ai limitele tale in joaca intelectuala. Bravo! Tine-o tot asa! Dumnezeu cu mila!

Pesti. Pestii vor sentimente si ‘coperiș deasupra capului. Hipsterii vor cafea pura de Sri Lanka, la cort. Plus ca Pestii au instinctul comunitatii, ei sunt genul ” la damigeana”. Ai auzit de cafea pura la damigeana?