Cand iti schimbi poza de profil, in functie de zodie

Berbec – Poate chiar azi. Acum ca ai citit, n-o mai schimbi azi, ci…maine. Acum ca ai citit, n-o mai schimbi nici maine, ci cand vrei tu.

Taur – In poza ta de profil, in care esti cu partenerul de viata, pari fericit. N-ai de ce sa o schimbi. De fapt, n-o vei schimba. Fuck! Esti in alta relatie!? Oooops!

Gemeni – Poza de profil sepia de cand aveai 5 ani. Singura ta poza online. Sentimental, solitar si…solitaire. Ramane asa? Corporatristule!

Rac – Prietenii tai au invatat toti super-eroii si toate anime-urile urmarind pozele tale de profil. Esti mai pueril decat Bieber. Dar asta e pretul succesului pe care trebuie sa-l plateasca orice ciudat.

Leu – Acum un minut ti-ai schimbat-o. Si peste un minut o vei schimba. Si azi ti-o mai schimbi de 124 de ori. Cand mergi la toaleta o schimbi doar de doua ori. Sau de trei. La intrare, la iesire si la plecare.

Fecioara – Poza de profil e oglinda elevului. Deci…poza de profil se schimba doar daca se schimba ceva in viata ta: jobul, ochelarii, sosetele etc. Si mai exista si varianta in care o schimbi cand cineva te complimenteaza: “aici arati usor sluty…:)) “

Balanta – “Arat bine in asta sau in asta?” Le pui pe-amandoua in decucurs de o ora. Apoi le stergi. Apoi urci una dintre ele. Si-apoi o lasi p-asta de-acum. In rest, esti o persoana echilibrata.

Scorpion – Cine ti-a facut contul de Facebook nu-ti mai da parola, asa ca tu esti inca in slip. Nu spunem la nimeni, dar o poza cu tine la Jupiter e apogeul unui an in care te-ai distrat intens…la locul de munca.

Segetator – So lame! Ai ajuns aici din Google, cautand imagini de profil. Vezi ca citatele incap mai bine la cover. Tu nu iti schimbi poza de profil, ci strategia de a agata. Hi5 te-a format ca om.

Capricorn – O faci foarte rar. Dap…trist. Si-aici o faci foarte rar. Poate ca esti ur…Hmmm. Nu stim de ce o faci atat de rar.

Varsator – Iti schimbi poza de profil noaptea. La betie. Si-apoi in ziua imediat urmatoare.

Pesti – Tu nu-ti schimbi poza de profil, tu nu-ti schimbi buletinul, nu-ti schimbi masina, nu-ti schimbi felul de a fi. De ce? Pentru ca tie iti plac schimbarile profunde. O operatie estetica si prinzi curaj in a te juca pe Facebook.