BOR lanseaza Barbie-Maicuta si Legoturghia

  • Biserica Ortodoxa vrea sa recucereasca publicul tanar cu o serie de accesorii si articole vestimentare. Astfel, minorele care vor sa se-acomodeze cu viata monahala pot sa-si procure din magazinele specializate noua papusa Barbie-Maicuta. Daca jucaria va avea succes este foarte posibil ca ea sa primeasca si un partener, dezvoltatorii avand deja variante precum Popa Ken, Taica Batman si Ken Superstaret. 

Cei mici – care simt o atractie divina catre hainele preotesti – vor putea gasi la mall si colectia de haine Dolce & Sutana.

O reala surpriza o prezinta si colectia de cubulete numita “Legoturghia”, copiii avand la dispozitie un an de zile sa cumpere, din banii parintilor, piese din Mini-Catedrala Mantuirii Neamului.

Exista insa zvonuri si in legatura cu intentia BOR de a testa piata cu celebrele tablete iCoane cu procesoare si placi grafice facatoare de minuni. Publicatiile de specialitate sustin ca interfata bisericeasca este user-friendly atat pentru utilizatorii tineri cat si pentru cei din segmentul pro-moaste.