Big Ben adus cu imprumut la Big Berceni

  • Primarul Piedone le pregateste o surpriza uriasa locuitorilor din Sectorul 4: “In acest an nu mai impodobim bradul, ci ceasul!”

Londonezii si-au exprimat joi, prin referendum, acordul de a ceda, pe perioada sarbatorilor de iarna, faimosul ceas de la Palatul Westminster. La initiativa lui Piedone, Big Ben va fi adus in Bucuresti si va fi instalat la Big Berceni. Gestul, apreciat ca fiind unul usor excentric, vine sa mai tempereze dorinta romanilor de a da navala in Marea Britanie. Astfel, cei din regat prefera sa-si trimita un adevarat simbol in Romania, decat sa primeasca imigranti care sa le fure ceasurile de la mana.

Cristian Popescu Piedone a postat pe contul sau de Facebook o imagine cu cinci muncitori romani care desfaceau limbile ceasului pentru ca acestea sa fie expediate in Romania. Langa poza acesta a scris: “Anul acesta, la noi in sector, nu se va mai auzi piesa lui Fuego, Imbodobeste mama bradul. De Revelion, aici pe scena de la Big Berceni se va afla o super-vedeta nationala: robotul de la Ora Exacta.”