Batista lui Rareș Bogdan a făcut icter

  • Se pare că bucata de cârpă a suferit un acces de scârbă și oftică atunci când a auzit că Ponta ar fi plecat pe un vas de croazieră în Caraibe.

Vedeta postului de televiziune ne-a confirmat subtil cele întâmplate: “și eu sufăr că nu mi-au schimbat ăștia apa din pahar de 12 ediții, dar trebuie să rămân obiectiv. Batista de la sacou pune însă mult patos. O am de la domnul Gușă…”

Primii care au observat starea de leșin în care a intrat batista au fost cameramanii de la Realitatea. Aceștia se aflau acasă și au crezut ca le-a curs maioneză de la șaoma pe ecran. Aceștia au apelat 112 și dupa ce s-au oprit din râs au trimis o ambulanță către sediul televiziunii. “Ne-a fost frică să nu treacă prin clipe de groază precum a pățit fularul domnului Năstase” – a spus un tânăr naiv care s-a recomandat salariat.

Contactat de LeFrigaro, Ponta și-a exprimat compasiunea pentru toate textilele lui Rareș Bogdan și a ținut să precizeze că nu se află in Caraibe: “Zi-le fă, Doina că nu ne dăm in bărci. Nici măcar nu sunt în apele mele! Hai pa!”