Bataie cu perne in USL. SRS dat afara pentru ca a folosit o perna electrica!

  • Coalitia aflata la guvernare a sarbatorit in avans intrarea in Schengen, finalizarea autostrazii Transilvania si plecarea lui Basescu de la Cotroceni

Crin Antonescu si Victor Ponta au acceptat ideea lui Dan Voiculescu de a organiza o confruntare in USL. Acesta din urma spune ca partidele au nevoie de o terapie pentru a se vindeca de obsesia tiranului de la Cotroceni. In plus, Voiculescu se teme ca nu va apuca sa vada realizate obiectivele mai sus mentionate. Prin urmare, simularea bucuriei este singura solutie. Lupta n-a fost lipsita de incidente: Sorin Rosca Stanescu a fost eliminat dupa ce a folosit o perna electrica.

Initiativa uselistilor este aspru criticata de Andreea Pora: “USL-ul, dupa ce a ajuns la guvernare s-a culcat pe-o ureche – aceea a lui Crin Antonescu. Liderul PNL doarme in pat cu dusmanul dreptei, iar acum vad ca acesta nici nu doarme intr-o pozitie corecta, pentru ca perna o foloseste la aceasta petrecere pagana. Nu este o bataie cu perne, ci o bataie de joc la adresa alegatorilor. ” 

Roberta Anastase ne-a trimis la redactie un comunicat prin care anunta ca se va ocupa personal de numarearea fulgilor risipiti de actuala putere, iar Tolontan are deja un prim draft al articolului “Voiculescu si Antenele au distrus si PRNL!”