Audiovigneta pentru muzica romaneasca

  • Ministerul Mediului introduce taxa auto, de poluare, si pe melodiile semnate de Alex Velea si Tudor Chirila 

Functionarii din minister au ajuns la urmatoarea concluzie: exista piese in industria muzicala autohtona care polueaza mai mult decat motorul automobilului. Sub capota unei masini ce adaposteste aparatul de radio se poate afla un motor Euro2, iar radioul ar putea sa emita, la exterior, noxe Euro4. Nivelul de poluare cu fratiwhere si chirilism a atins cote alarmante.

Masura anuntata de autoritati a starnit furia adeptilor Bisericii Chiriliene din Pascani. Aici Tudor Chirila este divinizat iar Vama Veche este Vechiul Testament al adolescentelor, viitoare corporatiste.

De partea cealalta, Horia Moculescu se numara printre cei care au depus o plangere la Ministerul Mediului, anuntand ca Romania este in acest moment intr-o uriasa gaura de O-Zone: “Slagarele de odinioara erau mai prietenoase cu mediul, gaseai o salcie la mal, un copac, o magistrala albastra (…) acum muzica e plina de metal, dubstep, hip-hop si… va zic sincer… nu ma simt in siguranta cand il aud pe Puya zicand ca e un maidanez care rupe lesa. Am ajuns sa ne manance cainii pe scena? Pai in mine se rupe sufletul cand in aud pe Alex Velea cand se plange ca e marfa tare. Pai e tare, pentru ca plantele sunt stresate de la ce muzica faceti mai copii!…Ala micu, Tudor, isi face vacanta in drum spre mare, adica el e un rege al asfaltuluicare  arde carburantul in aglomeratie pe A2?! Transpir mai rau decat Cotabita la fiecare rima mare cu soare. Nu mai pot!”