Au gatit pestele de pe televizor

  • Doi pensionari din Barlad au ajuns la spital dupa ce au mancat pestele de sticla pe care il tineau de ani buni pe televizor. 

Vestea buna: pestele n-avea oase. Vestea mai putin buna: pestele “se magnetizase” si se stricase de la programele de proasta calitate transmise de televizor.

Parerile sunt acum impartite: medicii spun ca pensionarii sunt de vina pentru ca au inghitit bucati mari, fara sa le mestece. OPC Barlad sustine ca pestele era expirat. Horia Varlan de la Cireasa de pe tort ii contrazice pe toti si spune ca pestele n-a fost fragezit si marinat corespunzator.

Vecinii celor doi sustin ca nu e primul caz de la ei din bloc de “canibalism de bibelouri”. In urma cu ceva vreme, chiar in timpul scandalului carnii de cal din Marea Britanie, nea Titi de la parter a renuntat la unul din caii de la “Trasura” si-a incercat sa faca din el lasagna. Sotia l-a surprins si-a alertat vecinii. Cuprins de panica nea Titi si-a taiat un deget si s-a scuzat spunandu-le tuturor ca avea nevoie de cal pentru ca pierduse o piesa la jocul de sah.