Arbitrul Alexandru Tudor se antreneaza la metrou

  • El a acordat chiar astazi mai multe cartonase galbene pentru tineri de tricou sau impingeri

metrou2In pauza competitionala cluburile din Liga 1 merg in cantonamente scumpe la munte sau in strainatate. Arbitrii n-au aceasta polibilitate si cauta sa se antreneze dupa metode inedite. Alexandru Tudor, zis si Brad Pitt, cunoscut pentru prestatiile sale ferme si pentru comportamentul profesionist, a ales sa se antreneze singur in Bucuresti, la metrou. El a arbitrat astazi pe magistrala Pipera – Berceni si a acordat mai multe sanctiuni. Mai mult, a existat si un calator suspendat, caruia nu i s-a mai permis accesul in vagoane, pe motiv de cumul de cartonase galbene. Acesta urmeaza sa depuna un memoriu la Metrorex si cazul sau sa fie judecat luni.

Alexandru Tudor a arbitrat insa fara probleme, chiar si la ore de varf, primind de la Ion Craciunescu nota 8. Acesta din urma ne-a declarat: “Au fost cateva faza litigioase, dar Tudor a intervenit la timp si n-a scapat traficul din mana. In plus, desi este recunoscut pentru usurinta cu care scoate cartonasul rosu din buzunar, Tudor a incercat sa nu strice echilbrul numeric intre garnituri. “ La ora transmiterii acestei stiri Tudor si Craciunescu erau la Universitate, in pauza returului “Berceni – Pipera.

Un calator din statia Piata Victoriei ne-a marturisit: “A fost o surpriza si-o placere sa-l vad pe Tudor la treaba. Ma bucur ca bucurestenii au dat astazi dovada de fair-play si ca nu s-au inregistrat incidente. Au fost doar faulturi obisnuite, de joc, mici imbranceli si tineri de tricou. Eu aveam astazi treaba la Stefan cel Mare. Am mers insa cu baietii spre Victoriei si ne-am bucurat de joc.”

Pentru Alexandru Tudor, pana la reluarea campionatului,  urmeaza un stagiu la metroul londonez si inca un antrenament pe magistrala a doua bucuresteana.