A aparut liftul cu motor de Cayenne

  • Singurul om cu bani din Barlad si-a mai satisfacut o pofta: a dotat caminul de nefamilisti in care locuieste cu un lift de mare viteza.
  • Bolift-ul, asa cum ii spune lumea in oras, e imbracat in piele si are un sistem audio intr-atat de performant incat cei din bloc au ascultat meciul CS U Craiova  – Steaua in ascensor. 

Pentru ca nu-i mai placea culoarea masinii pe care o conducea si mai ales pentru ca nu avea permis, barladeanul Ion.B.Ossman, a dezmembrat un super-bolid Porsche Cayenne si a folosit aproape piesele pentru a tunat liftul blocului in care locuieste de mic. Astfel, orasul a devenit primul din lume cu lift pe motorina, aproape 400 de cp si o viteza maxima de 250 de km/h.

“Acum toata lumea se da cu liftul” spune incantat B.Ossman. “Pacat ca n-avem doua ascensoare ca faceam liniute pe verticala. Nu consuma mult, ca n-avem decat 3 etaje.” il completeaza tanti-Rodica, doamna care abia s-a mutat in bloc si care astazi a depus la Asociatia de proprietari CV-ul pentru postul de liftier-copilot.