A aparut cursorul-perie de sarma

  • Acesta este un update de securitate de ultima ora, care apara calculatoarele de titlurile mizerabile din presa online. 

“Vrei sa vezi ce se-ascunde in spatele unui titlu cu VESTE BOMBA de pe Realitatea.net sau Sport.ro? Foarte simplu. Iti instalezi pe calculator cursorul-perie de sarma, scrijelesti 10 secunde cu mouse-ul si dai mizeria la o parte.” – spune Trojan Antonescu de la Revista Nud Informatic Chip & Dell.

Dezvoltatorii tin sa-i linisteasca pe viitorii utilizatori: cursorul-perie de sarma nu zgarie monitorul mai rau decat zgarie retina un titlu mizerabil. “Pentru piata din Romania noi am lansat si un manual de utilizare – spune un reprezentant de la Menaj Online – in care exemplificam cu imagini: curatarea titlurilor de pe site-urile de stiri e la fel de simpla precum curatarea gratarului inainte de utilizare. “

 

Trojan sustine ca acest cursor-perie de sarma vine cu un kit de instalare in care se mai afla si doua pdf-uri de literatura universala de desfundat tevile de la unitatea centrala.