Andi Moisescu – probleme cu mafia moldoveano-italiana

  • Celebra expresie “ma inclin” pare sa fie un cod prin care moderatorul transmite un mesaj prin care confirma intrarea in tara a unui pachet de litere scrise cu Italic. 

Se stie ca dezvoltarea online-ului a dus la criza de Italic din ultima vreme, iar Andi Moisescu era unul din importatorii de caractere italice de la noi din tara. Acum carismaticul prezentator al emisiunii Apropo are o disputa pe font cu o firma care detine drepturile asupra scrisului italic. Literele ii erau furnizate pe filiera moldoveana si italiana de celebrul grup infractional “Bibliotecarii Pecarii”. Acestia din urma spun ca Andi Moisescu a incalcat codul de onoare folosind pe blogul personal, dar si pe tricouri cuvinte cu Bold, de la concurenta.

andiEl a recunoscut pentru Le Frigaro ca in timpul aparitiilor televizate a fost nevoit sa foloseasca apropo-uri si coduri secrete de genul “ma inclin” pentru a-si promova afacerea si pentru a le confirma partenerilor primirea unui nou stoc de Italic. Nu de putine ori Moisescu a apelat si la expresii ascunse in vestimentatia sa zilnica.

Cunoscutii lui Adi Moisescu confirma trecerea lui Moisescu de la Italic la Bold, dar ne-asigura ca acesta ar fi un om de caracter: “A facut miscarea asta din ratiuni ce tin mai degraba de caritate. Vrea sa-l lase pe un alt blogger, Adrian Nastase, sa fie sef peste zona asta cu inclinatul. “

Un material documentat undercover si underline de Arial Black si Lucida Sans