Americanii vor explora si gazele de chix din tara. Casa Poporului sta pe o punga uriasa de chix

  • Zacaminte importante de chix au fost gasite in Bucuresti si in multe judete ale tarii

Romania si-ar putea castiga independenta energetica mai repede decat se asteptau specialistii de la Sport.ro si autoritatile de la Bucuresti. Americanii au facut o descoperire incredibila, chiar la noi in tara. Se pare ca Palatul Parlamentului emana gaze de chix iar americanii cred ca parlamentarii romani stau pe o punga uriasa de gaz de chix.

Zgonea a iesit la tv,  a intrat peste Victor Newman din Tanar si nelinistit, si a zis intr-o engleza fluenta:  “Yes, Victor! You are the original one!” Apoi s-a intors catre camera si le-a vorbit telespectatorilor: “Uite ca poporul are dreptate… Noi chiar o sa dam chix. De fapt avem atat de mult chix si atata experienta cu gazul asta incat o sa dam si la export. Sper ca acum electoratul nu o sa ne mai bata obrazul. Descoperirea e uriasa. Daca e nevoie, mutam Casa Poporului la Rosia Montana si exploatam bazinul de chix din zona cartierului Uranus. Am niste crampe teribile de emotie, de cand am aflat ca avem gaze de chix, ma tin cu mainile de burta si imi este teama sa nu scap ceva care o sa darame si zidul de la Palatul Parlamentului”

Ambasada SUA la Bucuresti a facut un apel la calm si i-a indemnat pe locuitorii capitalei sa nu iasa pe strazi pentru a sarbatori descoperirea gazelor de chix. Oficialii americani ne indeamna astfel sa asteptam meciurile cu Grecia si abia dupa sa ne-amintim ca exista si motive de bucurie.

Gazele de chix nu aduc insa si linistea mult asteptata pe scena politica interena. Acum Traian Basescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, Emil Boc, Calin Popescu Tariceanu si chiar Ion Iliescu se lupta pentru a deveni imaginea chixului autohton. Pana la urma, spune Ciuvica, se va face referendum pentru ca poporul sa decida cine a dat chix la greu si cine este sinonim cu perioada chixului post-decembrist. Se asteapta acum si intrarea lui Sorin Oprescu in cursa pentru ca si acesta a avut un rol important in a dat chix la nivel local.