Am gasit pasajul secret din cartea Adrianei Saftoiu

  • Le Frigaro a pus mana pe un document de senzatie! Este vorba de pasajul pierdut din cartea Adrianei Saftoiu. Recuperatorii nostri de literatura, specializati prestigioasa editura de la Poarta Alba, ajutati de un sofer-reporter-mason de la Tele7ABC au descoperit cateva randuri incendiare, scrise de fostul consilier prezidential, dar cenzurate de editura:

“Era una din noptile acelea la Cotroceni. Personajul nostru misterios, pe care o sa-l numesc la întâmplare T.B. se certase deja cu toată lumea. Ar fi intrat in direct la orice televiziune. Nu l-am putut impiedica si a intrat in direct pentru a castiga un breloc la pauza meciului Ghana – Gibraltar. A vrut apoi sa dea dedicatii la Taraf, dar STS-ul ii taiase minutele. Si-a facut un shake de visine (n.red. v-ati dat seama, nu?) si-a inceput sa urle pe culoarele palatului ca are nevoie de o femeie tare, de una teapana…Atunci a fost ultima oara cand a fost vazuta Elodia. Apoi consilierii au inteles ca presedintele…aaa…asta….T.B. are nevoie de senzatii tari si i-au schimbat meniul…

Prin usa intredeschisa am vazut cum o sorbea din priviri. Ea si-a dat jos nurca frizata de molii si a inceput sa danseze lasciv pe o piesa de-a lui Gabriel Dorobantu. Atunci am inteles ce avea sa urmeze…Urma Catalin Crisan. Era caseta mea luata in 88 de la Neptun. Au dansat si s-au privit indelung. El nu stia cine ii este partenera pentru ca nu avea ochelarii. I-a cerut sa vina mai aproape. Ea mancase ceapa. Apoi alte delicii, live, din platoul B1 Tv. Apoi au inceput mangaierile. El mangaia paharul, ea nurca. Apoi el nurca…si, in cele din urma, el si-a trecut mana prin parul ei. Avea mustata fina dar transpirata, o lucrare a geneticii care imbraca senzual niste buze usor diforme. Privirea lui – nu tocmai perfecta – era atrasa de-aceasta imperfectiune care o masculiniza. A fost pentru mine prima oara cand o vedeam pe Andreea Pora in alta parte decat la televizor. Mi s-a parut ca unul din ochii lui ageri m-a remarcat in incapere si-am fugit speriata. Am apucat sa aud doar o frantura bizara de discutie. T.B. zicea ca A.P. si E.U. seamana teribil, ambele avand cocoș. Am plecat acasa terifiata. Cand ma incaltam am remarcat-o in biblioteca palatului pe mezina lui T.B. Baga in ea beletristica precum E.U. turisti in gradina neepilata a Carpatilor. Mi-era scarba, dar aveam salariu bun si-am inghtit o perioada.”