Ai auzit de Arșinet? Internetul pentru bătrâni face ravagii

  • E mai lent, mai ieftin și mai putin zgomotos. Arșinet – invenția unui român, client Catena – i-a cucerit pe bătrănii din intreaga lume.

Pentru prima oară in istorie Marele Internet are un adversar redutabil. Arșinet este noua jucărie a copiilor de vârsta a treia. “Intru pe Arșinet și uit și alte lucruri in afara celor pe care le uitam din cauza vârstei. Pur și simplu m-a cucerit!” spune Baba Nokia din Finlanda.

Dezvoltatorii Arșinet au pregătit și o activare offline: “Pentru plata abonamentului ne gandim să facem cozi uriașe, ca pe vremuri, ca o rețea de socializare d-aia de dinaninte de ’89. In plus, clienții Arșinet au preinstalată pe TV aplicația PenseeNow. Aici ei vor introduce codul talonului de pensie pentru a avea acces gratuit si nelimitat la Varietăți si sezoane intregi, in premieră, cu Marina Almășan, Romică Țociu și Cornel Palade.

Culmea e că bătrăni din Polonia, Cehia, Ungaria și Țările Nordice vin să-și uploadeze portbagajul cu routere speciale care asigură acces la Arșinet.