A eructat dupa mici si bere si a deplasat Pamantul de pe orbita

  • A fost nevoie de 1 minut, 3 mici si doua doze de bere pentru ca A.Urrell Damf – un neamt naturalizat la Roman – sa declanseze panica printre seismologici. Aerul scos din stomac a avut o magnitudine 10.2 pe scara Colebil. 

Blestemata sa fie ziua in care domnul Damf a raspuns afirmativ la intrebarea “mai merge una?”, adresata de colegii de birou. Cea de-a doua doza de bere ne-a pus tuturor capac. Urmeaza sfarsitul lumii si ASA Targu-Mures sa primeasca titlul de campioana a Ligii 1.

Intrat in direct prin telepatie si Skype, reptilianul Oreste ne-a confirmat ca planeta a iesit de pe orbita. Tot el ne-a lansat urmatorul avertisment: “E vorba de o ragaietura ancestrala. Omenirea este acum in pericol! Magnitudinea e mai mare decat nota primita de Nadia la Montreal. Miroase a mici si bere si pe Venus si la Constanta si la Afumati!”

Prapadul este anticipat si de Mircea Dinescu. Aceasta ne-a precizat ca mirosul de mici i-a inundat afacerea din Bucuresti: “Ce-a mancat frate? Deci…ba…din Lacrimi si Sfinti n-au mai ramas decat lacrimile. Sfintii s-au dus dracu’…ba…Nu credeam ba ca sfarsitul lumii o sa vina la caserola…Nu cre..zzzzzzzzzz…ffffffffff…