A aparut inselatoria gay! Tragi teapa fara sa vrei!

  • Curios! A aparut inselatoria pe invers, o escrocherie perversa prin care esti determinat sa pacalesti pe cineva, chiar daca nu ai aceasta intentie.

“Mi-am comandat o tableta ieftina, la mana a doua, si am primit un iPad, un Home Cinema si un plic cu 5 salarii pe economie” – este marturia cutremuratoare a unui tanar din Cluj. Politia spune ca inseletoria gay este foarte raspandita in Ardeal, in aceasta regiune oamenii fiind mai bogati si mai generosi: “Oameni foarte potenti financiar, care s-au plicitist, cauta o metoda prin sa obtina placere de la un necunoscut, un necunoscut care sa le traga teapa.”

Mare atentie! Acesti nenorociti dau anunturi de mica publicitate, total nevinovate, si livreaza in colet cadouri fabuloase umilindu-si practic partenerul de tranzactie.

De ce fac asta, ne explica Mila Kuris, psiholog-apicultor si sexolog de entnie maghiara: “Vine sfarsitul la lume! Nici teapa nu se mai trage crestineste, in pozitia clasic. Ce modelu de inselatoria le propunem noi la copiii nostri la casa? De vina sunt cei de la Bucuresti. Vrem autonomia si teapa straight!”