6 lucruri pe care nu le stiai despre utilizarea Facebook-ului:

6. Daca timp de 24 de ore reusesti sa dai mai mult de 1000 de Like-uri primesti acces la interfata de Power User și doua palme, direct din monitor.

5. Daca nu poti intra in contul de Facebook al prietenului/prietenei poti da un mail catre divorce@facebook.com si in termen de 48 de ore primesti lista conversatiilor purtate de partener cu persoanele de sex opus. Daca e gay, ghinion.

4. Daca intri pe Facebook imediat dupa ce ai accesat un site cu continut pentru adulti, reteaua de socializare te directioneaza automat pe profilul fostei – sectiunea album foto. Daca are poze stil duck-face, acestea vor fi primele afisate.

3. Daca folosesti Facebook Messenger pe mobil si umfli prea tare degetul de Like, tinand mana pe el mai mult de 60 de secunde poti sparge ecranul telefonului mobil.

2. Daca ai cont de Facebook si telefon fix, cu disc, poti sa-i dai Like robotului de la Ora Exacta. Trebuie doar sa formezi 0101101001 de trei ori la rand, facand o pauza de 5 minute.

1. Daca nu ai cont de Facebook, dar vrei sa-ti bagi si tu putin nasul in like-ul altuia te poti loga cu un user generic zuckerberg@gmail.com, folosind parola marky_mouse.