3 semne ca 2014 va fi un an mai bun

1. Evolutia meteorologica si garderoba lui Florin Busuioc

Daca pana la sfarsitul anului il vezi pe Florin Busuioc purtand ceva portocaliu, in timp ce prezinta meteo sau in timp ce-si cumpara vasc din piata, o sa ai noroc: inseamna ca o sa te casatoresti. Sau o sa te recesatoresti. Sau o sa strici o casatorie, ceea e la fel de rau ca si cum te-ai insura/marita. Atentie, la nunta si-n luna de miere o sa ploua intens. Nu, nu cu bani! In rest s-ar mai putea sa ploua fix in ziua in care-ti speli masina si in cea in care ti-a luat liber sa stai o zi in plus la mare. Vestea si mai buna: tu nu esti meteosensibil si-n plus poti sa citesti oricand Libertatea si sa empatizezi fie cu fetele goale, fie cu Mihaela Radulescu, bronzata uniform pe sani la Monaco.

2. Fotbalul si divertismentul televizat 

Daca esti microbist poti deja sa te bucuri. La anul Romania nu va putea pierde prea multe meciuri importante. Infrangeri vor fi doar in amicale si-n meciurile in care adversarii sunt oricum mai valorosi. 2014 e anul in care te odihnesti si faci economii. Mondialul e tarziu si departe.

Culmea divertismentului in 2014? Sa te uiti ca un trist la tv si sa razi la observatiile lui Radu Banciu. Daca razi si la cele facute de Mircea Badea deja 2014 e un an ratat. Daca Revelionul cu Arsinel e cea mai buna intamplare dintr-un an, atunci in 2014 iti va tresari inima de fiecare data cand va fi pusa in discutie o posibila revenire a Mihaelei Radulescu in tara. Putem sa bagam mana in foc si sa te anuntam ca daca la anul nu-ti iei Dry Coocker iti vei comanda DVD-ul “Catena”, cu scene care au cazut la montaj. Intr-o astfel de scena, Adrian Enache umbla dezbracat si cere o doza de ceva pentru ca lumea sa nu-l mai confunde cu Bruce Willis.

3. Situatia economica interna si imaginea internationala – Aparitia lui Moise Guran la proteste si zilele de salariu au fost cele mai bune momente ale tale in anului 2013. Normal, doar lucrezi intr-o multinationala si ratele abia te lasa sa respiri un singur all inclusive pe an in Bulgaria sau Turcia. Respira adanc si spala-ti tricoul cu Rosia Montana pentru la primavara. Guvernul nu se va rastunra, nici macar cu microbuzul. Tu vei continua sa speri ceea ce e deja o mare realizare pentru anul viitor.

Dar sunt si vesti bune: Daca visezi la Schengen, atunci trebuie sa stii ca la anul romanii vor fi ceva mai tolerati de europeni. De exemplu, Carrefour, OMV, Vodafone si chiar bulgarii nu vor avea nicio problema daca romanii vor da navala in magazinele lor. In plus, si-n 2014 Mihaela Radulescu va respira pentru noi briza de Monaco.

In concluzie: in 2014 vei fi sigur mai bogat (ne referim la varsta!) si mai vesel. Pentru ca automobile si pentru ca Miki Alexandrescu.

 

Redactia Le Frigaro