14 stiri electorale care iti vor produce riduri

1. Klaus Iohannis ( cu doi de n si 6 case) a primit Premiul cel mare la Gala Ogica, pentru rolul lui in Redefinirea ghinionului. Daca va ajunge presedinte el il va primi la Cotroceni, pentru meditatii, chiar si pe Dalai Lama.

2. Elena Udrea sustine ca e atat de buna pentru Romania incat regreta ca n-avem si noi strazi ca lumea unde s-o fluiere electoratul.

3. Victor Ponta contesta imaginile in care era foarte-foarte slab, de pe vremea cand a intrat in politica. Lumea spune insa ca a ramas asa si ca premier.

4. Teodor Melescanu a fost asaltat de alegatori. La o privire mai atenta se pare ca imaginile erau cu fostul sef SIE pe munte la babele.

5. Calin Popescu Tariceanu vrea sa fie primul presdinte pe motor. De altfel, pe Google, numele lui genereaza mai multe rezultate decat la vot.

6. Monica Macovei candideaza pentru cel mai inalt post de la Cotroceni. Din nefericire, oamenii o prefera intr-un post pe Facebook.

7. Corneliu Vadim Tudor vrea ca la batranete sa nu se mai enerveze. El s-a hotarat sa lase cursele prezidentiale si sa participe la ceva mai relaxant, cum ar fi cursele de Formula 1: “As da orice pentru o victorie la Hungaroring!” 

8. Dan Diaconescu vrea sa se mute. Din garsoniera la Palatul Cotroceni. Pentru el saltul ar fi urias: putini au sansa sa treaca de la regim inchis la regim prezidential.

9. William Branza le promite alegatorilor ca le va rezolva problemele de caș flow: “In fruntea tarii e nevoie de cineva cu experienta, de o persoana maturata!”

10. Constantin Rotaru este banuit ca in trecut ar fi fost agent de paza. Lumea ii zicea pe-atunci Constantin Portaru. Apoi a facut dreptul si-a devenit Notaru. Apoi s-a impiedicat de un sac de ciment si-a ajuns Mortaru. Aberam! Nu stim nimic despre el, iar Wikipedia ne-a scuipat cand am intrebat! Bagati reclame!

11. Szilagyi Zsolt spune ca si-a dorit sa candideze “asa de moft” si pentru ca are o ambitie geografica: ” <<Mofticam>> rau de tot, pentru ca nu era nimeni atent la discursul lui Kelemen Hunor. Si vreau sa mut capitala la Cozia, pe Valea Zsoltului. Inyma mea bate bilingv.”

12. Kelemen Hunor promite ca va deschide la Toplita primele Coffee Shop-uri cu Kurtos Kalacs halucinogen. Tot el il va transfera pe Capatos de la emisiunea in limba vulgara la cea in limba maghiara.

13. Mirel Mircea Amaritei saluta cu entuziasm enuntarea sa in cadrul acestui top si ne intreaba: 1. Who the fuck is Rotaru? 2. Ce i-ar face pe romani mai fericiti decat pronuntarea cuvintelor: <<Mirel presedinte Amaritei alegerea a maselor>>?”

14. Gheorghe Funar inchide aceasta lista precum inchide brusc robinetul cu apetit sexual al unguroaicelor focoase. El spune ca vrea sa fie ales pentru urmatoarele trei motive… cromatice: rosu, galben si albastru.