11 Intamplari ciudate dupa victoria Rapidului in Ghencea

11. Rapidul pleaca din Ghencea cu 3 puncte. Staff-ul giulestenilor. spune ca mai valoroasa era mingea cu care s-a marcat. “Pacat ca s-au suparat si nu ne-au mai dat mingea. Etapa viitoare nu stim ce-o sa facem…o sa alergam mai mult dupa adversari!”

10. Dupa ce au invins Steaua, jucatori Rapidului se gandesc la o recompensa zdravana: “Conducerea ne-a anuntat ca sigur mancam si felul doi!”

9. De bucurie, Valerii Moraru si-a mai adaugat doi de i la finalul numelui. De-acum il cheama Valerii Moraruii

8. Tot patronul le-a dat jucatorilor vestea cea mare. Toti aveti liber in seara asta, o sa conduc eu autocarul.

7. Steaua vrea sa urmeze acum modelul Rapidului si intentioneaza sa cumpere un jucator mai batran decat Pancu. “Daca nu plesneste echipamentu’ pe mine, ma bag si eu!” a spus Duckadam.

6. S-a aflat adevarul! Cel mai valoros jucator din acest derby a fost Iisus, aflat potrivit Gazetei Sporturilor in incinta stadionului. Acesta, fiind accidentat, n-a evoluat, dar pentru ca este suflat cu aur este cotat mai bine decat jucatorii ambelor echipe.

5. Cristi Tanase aka Dodel a fost incruntat tot meciul. Dupa joc s-a aflat ca a fost suparat ca nu reuseste sa memoreze cele 4 litere FCSB din componenta siglei.

4. Sapunaru a mers mai devreme la dusuri si-a promis ca va mai juca pentru Rapid, dar se va antrena cu Steaua. “Astia au apa calda”, a exclamat jucatorul.

3. Jucatorii Stelei au avut o explicatie originala pentru infrangere. Dupa ce au scos Intercity-ul a fost mare suparare. Nu vrem acum sa fim noi aia care scot si Rapidul.

2. Gigi Becali n-a suportat prea bine infrangerea si si-a rupt singur pagina pe care o scrisese pentru noua sa carte: “Era oricum o proza mediocra, nivel Coelho, pac-pac, ma-ntelegi?”

1. Din dorinta de a strange cat mai repede mai multe puncte, fanii Rapidului au batut si ei pe cineva.