10 lucruri pe care nu le stiai despre concediul lui Ponta

10. La decolare capitanul aeronavei a facut o gafa: i-a strans mana lui Victor Ponta si l-a intrebat “dumneavoastra sunteti copilotul?” 

9. Premierul si-a dorit sa ajunga la ultima cursa de Formula 1, uitand de promisiunea lui Mihai Gadea de a-i organiza Marele Circ acasa, in Romania.

8. Victor Ponta a trait cursa de la Abu Dhabi cu sufletul la gura. S-a temut ca si-aici ar fi putut sa castige neamtul, Nico Rosberg.

7. Un site XXX din tara a comentat intr-un fel unic prezenta lui Victor Ponta la cursa de la Abu Dhabi si a titrat: Premierul s-a dus pe pista!

6. Salariul Andreei Esca a intrat in direct la Rares Bogdan in emisiune si a ras cu lacrimi de nota de plata achitata de Ponta intr-un club din Dubai.

5. La plecarea din Dubai, Ponta a vrut sa-si cumpere ceva din Duty Free. Din pacate, acesta n-a putut sa ia nimic, din cauza romanilor de-acolo, care l-au invitat la Duty Naibi.

4. In tribunele de la Abu Dhabi Victor Ponta a avut placerea sa se dea mana cu foarte multi turisti din Teleorman. Ei au venit la cursa cu autocarul condus de Ayrton Senna.

3. Victor Ponta a trecut printr-o situatie stanjenitoare la Abu Dhabi. O camila s-a apropiat de el si i-a zis: “Am auzit ca te-a batut Klaus de te-a cocosat! “

2. Premierul le-a povestit apropiatilor ca din punct de vedere social si meteorologic in Dubai e mereu Primaverii.

1.  Victor Ponta le-a trimis votantilor sai o vedere din concediu: “Nu va lasati pacaliti! M-am imprumutat la Ghita ca sa ajung aici. O sa-i dau banii in Emi-Rate.”